Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Spoštovani,
vabimo vas k sodelovanju pri virtualni akciji Zimska gibanica, kjer bomo skušali s skupnimi »napori« uresničiti novoletno zaobljubo in zbrati 1.000.000 minut gibanja ter s tem nekoliko razgibati začetek leta in vas spodbuditi k telesni aktivnosti.

Namen akcije:
Namen akcije je, da motiviramo prebivalce pomurske regije k večji telesni dejavnosti in gibanju. Telesna dejavnost je pomemben del zdravega življenjskega sloga in pomemben dejavnik pri ohranjanju in krepitvi zdravja. Velikokrat v novoletne zaobljube vključimo telesno dejavnost, žal pa se pogosto te zaobljube ne izpolnijo po načrtih. Zato smo se odločili, da v letošnjem letu zapišemo gibalno novoletno zaobljubo in jo skušamo s skupnimi močmi uresničiti.
Naša novoletna zaobljuba je, da v času od 1.1.2021 do 28.2.2021 skupaj z vami zberemo 1.000.000 minut gibanja.

Kdaj: 1. 1. 2021 – 28. 2. 2021

Kako poteka:
K zbiranju se lahko pridruži vsak- od najmlajšega do najstarejšega. Zajete so vse oblike telesne aktivnosti: tek, hoja, kolesarjenje, nogomet, badminton, lovljenje, zumba, joga, krepilne vaje, …
Opravite jih lahko v naravi ali doma. Pomembno je samo, da seštevate minute in nam jih sporočite. Prosimo pa vas, da pri tem upoštevate vsa higienska priporočila, ki veljajo.

Kam sporočite svoje minute:
Zbrane minute nam pošljite preko vprašalnika, dostopnega na: https://www.1ka.si/a/316866 ali preko FB Messenger-ja “Zgeni.se”.
Veseli bomo tudi vaših fotografij z utrinki telesne vadbe. Fotografije delite na svojih socialnih omrežjih in jih označite z @zgeni.se.


Zimska gibanica 2021 (pdf)

(Skupno 187 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost