Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Podrobnosti dogodka


  • 6.-9. razred

 

 

  • Smučanje na Rogli – smučanja se lahko udeležijo učenci, ki znajo smučati in so že smučali na smučiščih z vlečnicami in sedežnicami ter imajo ustrezno smučarsko opremo. Za učence je smučarska čelada obvezna. Soglasje velja za samostojno smučanje pod nadzorom učiteljev. Učenci so se dolžni obnašati v skladu s predpisi, ki veljajo na smučiščih in po navodilih učiteljev.
  • Sankanje na Arehu – Poleg primernih toplih zimskih oblačil učenci vzamejo s sabo svoje sani in sicer takšne, ki so primerne za večje sankališče in s katerimi ne ogrožajo svoje varnosti  in varnosti drugih, »krožniki« in podobne stvari so prepovedani. Soglasje velja za samostojno sankanje pod nadzorom učiteljev. Učenci so se dolžni obnašati v skladu s predpisi, ki veljajo na sankališčih in po navodilih učiteljev.
  • Drsanje na drsališču v Murski Soboti. Potrebno je vsaj osnovno začetno znanje drsanja.  Poleg primernih toplih zimskih oblačil so obvezne čelade (smučarske ali kolesarske) in rokavice. V eno smer učenci opravijo pohod, v drugo pa se peljejo z avtobusom. Učenci so se dolžni obnašati v skladu s predpisi, ki veljajo na drsališču in po navodilih učiteljev.
  • Zimski pohod – učenci opravijo pohod v okolici Puconcev. Učenci so se dolžni obnašati v skladu s cestno prometnimi predpisi in po navodilih učiteljev.

 

Športni pedagogi

 

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost