Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

JEDILNIK

 

Naročnik lahko naročila šolske prehrane:

–          TRAJNO PREKLIČE tako, da pokliče v tajništvo in navede datumsko, kdaj se naj trajno odjavi prehrana;

–          ZAČASNO ODJAVI za naslednji dan oz. dneve tako, da pokliče v tajništvo na telefonsko številko 02/ 545 96 00 med 7:00 in 9:00 uro ali pošlje odjavo po elektronski pošti tanja.horvat@ospuconci.si

 

Za dietno prehrano se upošteva samo zdravniško potrdilo. Starši na spletni strani šole najdete obrazec Vloga za zagotovitev dietne prehrane. Obvezna priloga obrazca je zdravniško potrdilo. Iz potrdila mora biti razvidna vrsta diete s konkretno navedbo živil oz. sestavin, ki jih učenec ne sme uživati. Vlogo skupaj s potrdilom oddajte razrednikom oz. vodji šolske prehrane.

 

 

Zdravniška potrdila za prilagojeno prehrano za šolsko leto 2015/2016

Spoštovani starši!

Če vaš otrok potrebuje prilagojeno prehrano – dieto, vas prosimo, da s tem seznanite razrednika in izpolnite vlogo za zagotovitev prilagojene prehrane, kateri priložite zdravniško potrdilo.

Vlogo dobite pri  svetovalni službi šole ali jo najdete na spletni strani naše šole. Na podružnicah lahko dobite vlogo pri razredniku. Izpolnjeno vlogo oddate svetovalni službi, na podružnicah razredniku.

Za otroke, ki so že prejšnje šolsko leto imeli dietno prehrano, je prav tako potrebno izpolniti vlogo za zagotovitev prilagojene prehrane in priložiti zadnji izvid zdravnika – torej je za vsako novo šolsko leto potrebno prinesti novo zdravniško potrdilo z navodili za prehrano.

Prosimo vas, da nova zdravniška potrdila in vloge predložite najkasneje do 15. septembra 2015.

Do takrat bomo otroku zagotovili  prilagojeno prehrano na podlagi obstoječega zdravniškega potrdila. V kolikor do roka ne boste predložili novega potrdila, bomo smatrali, da otrok ne potrebuje več dietne prehrane.

Obvestite nas tudi o vsaki spremembi v izvajanju prilagojene prehrane med šolskim letom (novi izvidi) ali o prenehanju potrebe po prilagojeni prehrani.

Vodja prehrane:

Sonja Franko

OZNAČEVANJE ALERGENOV V HRANI

VLOGA ZA ZAGOTOVITEV DIETNE PREHRANE ZA ŠOLSKO LETO 2015/16

(Skupno 2.178 obiskov, današnjih obiskov 6)
Dostopnost