Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si
DELAVNICE ZA MLADE

DELAVNICE ZA MLADE

V okviru karierne orientacije se bodo zainteresirani devetošolci udeležili Delavnic za mlade, ki bodo potekale v četrtek, 30. novembra 2023 na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer. Odhod izpred OŠ Puconci bo ob 7.15 uri, vračamo se do odhoda prvih šolskih avtobusov. 
TEKMOVANJE V ODBOJKI ZA DEČKE

TEKMOVANJE V ODBOJKI ZA DEČKE

Sektorsko tekmovanje v odbojki za dečke je potekalo 23. 11. 2023, na Osnovni šoli 2., v Murski Soboti, kjer je ekipa naše šole osvojila drugo mesto.
Čestitamo fantom za odlično igro.

fotografije

SPOZNAVANJE FILMSKE TEHNOLOGIJE IN OGLED FILMA

SPOZNAVANJE FILMSKE TEHNOLOGIJE IN OGLED FILMA

V petek, 24. 11. 2023, so se učenci izbirnega predmeta filmska vzgoja odpravili v Mursko Soboto, kjer so na Televiziji AS in v Gledališču Park spoznavali osnovno filmsko tehnologijo in si ogledali najnovejši slovenski film.

več…

PASAVČEK NA OŠ PUCONCI

Tudi po zaključku turneje po Sloveniji Pasavček ostaja v srcih otrok. Na OŠ Puconci so se učenci 1. a razreda skupaj z učiteljico odločili, da se mu zahvalijo za njegov obisk na prav poseben način. Izdelali so prikupno trganko, na kateri je upodobljena maskota Pasavček v vsej svoji veličini.

Več na spletni strani avp-svp.

UČENCI IZBIRNEGA PREDMETA TURISTIČNA VZGOJA NA OBISKU V MORAVSKIH  TOPLICAH

UČENCI IZBIRNEGA PREDMETA TURISTIČNA VZGOJA NA OBISKU V MORAVSKIH TOPLICAH

V okviru izbirnega predmeta turistična vzgoja smo z učenci OŠ Puconci obiskali Moravske Toplice. Tam nas je prijazno sprejel in skozi Moravske Toplice vodil gospod Bojan Kolar, ki nam je predstavil delovanje turistično-informacijskega centra. Razložil nam je, da center skrbi za razvoj, promocijo in trženje turistične ponudbe na območju Moravskih Toplic. več…

(Skupno 6.380 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost