Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Pomoč

Učenke in učenci OŠ Puconci, v pomoč pri organizaciji domačega dela vam je na voljo video vsebina. Oglejte si jo.

UČENKAM IN UČENCEM V POMOČ

Glede tehničnih težav (na primer šolska elektronska pošta) pišite na elektronski naslov:

  • admin@ospuconci.si (Jure Rems).

Glede vprašanj o načinu učenja, o osebnih stiskah in nekaterih perečih vprašanjih, ki jih prinaša sedanja situacija, sva na voljo svetovalni delavki šole:

  • ana.malacic@ospuconci.si (ANA MALAČIČ)
  • darja.cigut@ospuconci.si (DARJA CIGÜT)

Starši, na spletni strani UNICEF-a so napotki kako se z otrokom pogovoriti  o KORONA VIRUSU, učenci vam pa je na voljo knjižica, ki jo je pripravil CENTER MOTUS, za lažje razumevanje in ravnanje v teh časih –ZGODBA O KORONAVIRUSU. Na voljo vam je tudi  portal TO SEM JAZ (namenjen učencem višje stopnje). Razredniki vas bodo povabili k video udeležbi, zato se tega udeležite.

Učenci in starši, ker poteka DELO NA DOMU, je zelo pomembno da smo ob tem odgovorni – odgovorni do sebe, do bližnjih, do skupnosti, do okolja, do sveta. O spodbujanju razvoja odgovornosti pri učencih piše dr. Kristjan Musek Lešnik.

Če imate težave glede učne snovi, se obrnite na učitelje. Njihovi elektronski naslovi so ime.priimek@ospuconci.si.

O vseh nadaljnjih informacijah in ukrepih vas bomo obveščali preko naše spletne strani.  V primeru kakršnihkoli vprašanj, nejasnosti  ter potreb vam je na voljo tudi elektronski naslov ravnatelja: stefan.harkai@ospuconci.si.


Pouk na daljavo se bo od 6. do 9. razreda odslej izvajal v spletnih učilnicah, ki so dostopne na tej povezavi. Navodila za delo boste prejemali preko spletne učilnice posameznega predmeta. Da jih boste lahko videli, se morate odzvati povabilu v elektronskem sporočilu učitelja oz. učiteljice. V primeru nejasnosti ali težav pri vpisu, se obrnite na učitelja posameznega predmeta.

Video predstavitev spletnih učilnic:

(Spletne učilnice.mov)

Pri učiteljih oz. predmetih, kjer ste že uporabljali spletne učilnice, ostajajo učilnice enake, zato upoštevajte navodila, ki ste jih že prejeli.

SPLETNE UČILNICE

(Skupno 1.401 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost