Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Dragi otroci, drage učenke in učenci, cenjeni starši!

Smo tik pred pričetkom novega vrtčevskega in šolskega leta 2016/17. Potrudili smo se, da je za varstvo v vrtcih in pridobivanje znanja v šoli vse pripravljeno.

Med počitnicami smo izvedli več manjših vzdrževalnih in obnovitvenih del.

Izrednega pomena je skrb za prometno varnost naših otrok in učencev, ki jo moramo zagotoviti na vseh lokacijah. Šolsko postajališče za avtobuse se nahaja pred Zeleno dvorano Puconci. Učenci vozači imajo od avtobusnega postajališča varno pot ob športni dvorani do dveh vhodov (vhod 1 in 2) na severni strani šolske zgradbe. Starši otrok enote vrtca pri šoli in učencev 1. razreda pripeljejo otroka do glavnega vhoda (vhod 0) na vzhodni strani šole.

Ostali starši, ki otroke pripeljejo v šolo, jih odložijo na parkirišču severno od župnišča pri cerkvi, od koder je varna pot skozi park do obeh vhodov za učence.

Na ostalih lokacijah se prometni režim ni menjal.

Prvi šolski dan je v četrtek, 1. septembra 2016. Vozni red šolskih avtobusov se ni spremenil, razen prevoz s kombijem na relaciji Poznanovci – Prosečka vas – Otovci – Mačkovci, ki bo zjutraj 15 minut pozneje kot dosedaj. Z novim šolskim letom se bo tudi na obeh podružnicah pouk začel ob 7.50 uri. učenci  6. razredov se zberejo v šolski jedilnici od koder se bodo skupaj z razredniki odpravili v učilnice. Učenci 1. razredov na vseh lokacijah skupaj s starši pridejo v šolo ob 9.00 uri. Že prvi šolski dan je poskrbljeno za prehrano.

V novem vrtčevskem in šolskem letu želim v imenu svojih sodelavcev kakor tudi v svojem imenu varno pot v šolo, dobro počutje, veliko novega znanja in izkušenj ter novih prijateljstev.

Ravnatelj:

Štefan Harkai

(Skupno 78 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost