Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

V  letošnjem mesecu kulture, ko se spomnimo našega največjega slovenskega pesnika Franceta Prešerna, otrokom ponujamo gledališki predstavi.

fotografije

Otroci iz vrtca in učenci od 1. do 5. razreda si bodo v ponedeljek, 6. februarja 2017 ogledali predstave po naslednjem vrstnem razporedu:

  • v jedilnici šole Puconci ob 8.00 uri Nerodna Avguština v izvedbi Studia Anima,
  • v prostorih POŠ Bodonci ob 8.35 uri in v prostorih POŠ Mačkovci ob 10.35 uri pa Smehljajoče se jabolko v izvedbi gledališča Pupilla.

Smehljajoče se jabolko

Nekje na svetu je bilo kraljestvo, ki ga je začaral zlobni čarovnik. Med ljudi je zasejal slabo voljo, zato se ni nihče več smejal. Kraljeva najmlajša hči Valentina je sklenila, da bo poiskala rešitev. Ker pa je sama ni našla, je dal njen oče objaviti razglas. Obljubil je, da bo dal svojo najmlajšo hči za ženo tistemu mladeniču, ki mu bo prinesel smehljajoče se jabolko. Valentina je prišla v roke nenavadnega mladeniča… več pa zvemo v sami predstavi… 

Predstava je primerna za otroke od štirih let naprej.

Nerodna Avguština

Zgodba o klovnu in njegovi družini, ki je najbolj srečna takrat, ko se Nerodna Avguština in njen mož – zvezda cirkusa dogovorita, da si bosta v življenju pomagala in si v družini delila delo.

Avtorji: Otfried Preussler, Herbert Lentz, Sten Vilar

(Skupno 50 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost