Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si
20. 4. 2017
Dan smo začeli z jutranjim tekom in telovadbo ob jezeru. 7.a razred je s kanuji odveslal na drugo stran Bohinjskega jezera, kjer so si učenci ogledali Hudičev most, skalnatega slončka in korita Mostnice. 7.b razred se je povzpel k slapu Savica do katerega zaključni vzpon znaša 553 stopnic. 7.c razred pa se je peš odpravil do Planšarskega muzeja, ki se nahaja v vasi Stara Fužina.  
Popoldan smo ponovili včerajšnje aktivnosti. Ena skupina je streljala z lokom, druga pa raziskovala naravne značilnosti Bohinjskega jezera.
Zadnji večer smo zaključili ob taborniškem ognju.

19. 4. 2017
Drugi dan šole v naravi smo pričeli z jutranjo telovadbo. Po zajtrku smo se v treh skupinah odpravili na aktivnosti. Ena skupina je šla na ogled slapa Savice, druga skupina si je ogledala Planšarski muzej, tretja skupina pa je s kanuji veslala po Bohinjskem jezeru.
Po kosilu se je polovica učencev učila streljati z lokom, druga polovica pa je raziskovala naravne značilnosti Bohinjskega jezera. Dan smo zaključili s tombolo na temo pestrost gorskega sveta.
 

18. 4. 2017

Po kosilu so se učenci sprostili na športnem igrišču pred domom. Seznanili so se z geografskimi značilnostmi Bohinja. Naredili so skupinsko sliko. Zvečer je sledil večerni pohod pred spanjem.

 

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da so učenci 7. razredov srečno prispeli v Šolo v naravi v Bohinj.

 

(Skupno 411 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost