Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

GOR PA DOL
PO PÜJCOVON VARAŠE
https://www.youtube.com/watch?v=idr8oru12-s&feature=youtu.be

Gor pa doj po Püjcovon varaše – turistična naloga za 33. državni festival Turizmu pomaga lastna glava

Na letošnji 33. državni festival Turizmu pomaga lastna glava, ki je razpisan na temo Turistični spominek mojega kraja, smo prijavili turistični proizvod »Gor pa doj po Püjcovon varaše«.

Za program in izvedbo turističnega proizvoda, so se člani turističnega podmladka odločili na podlagi lanskoletne izkušnje ter želje po vključitvi turističnega proizvoda v lokalno okolje. Vsebino programa si lahko preberete v raziskovalni nalogi.

Hkrati pa vas vabimo, da nas in naše celoletno delo podprete z obiskom v torek, 16. 4. 2019, v Murski Soboti, v trgovskem centru Mercator, Plese 1, med 14. in 18. uro. Obiska vam ne bo žal, saj boste lahko na naši stojnici poizkusili lokalne dobrote ter si domov odnesli še kakšen spominek.

Učenci turističnega podmladka OŠ Puconci z mentorji

Turistična raziskovalna naloga: Gor pa doj po Püjcovon varaše

 

Z BREJGA V DOU – turistična naloga za 32. festival Turizmu pomaga lastna glava

 

 

 

 

Letošnja raziskovalna naloga, 32. državnega festivala Turizmu pomaga lastna glava, se je dotaknila kulturnega turizma. Za sodelovanje na festivalu smo oblikovali turistični proizvod, ki ga bomo predstavili na turistični tržnici v Mariboru, in sicer v torek, 13. 3. 2018.

Z učenkami Turističnega podmladka smo se z navdušenjem lotili letošnje teme ter nalogo z naslovom »Z brejga v dou«, kjer je povezovalna nit Borovo gostüvanje, oblikovali v kulturni turistični proizvod. V nalogi predstavljamo enodnevni program z različnimi aktivnostmi in druženji, povezanimi s kulturno domačo krajino. Proizvod je namenjen vsem, ki so željni novega znanja ter zabavnega druženja.

Oglejte si nalogo tukaj

Mentorji: Monika Vidmar, Nina Vidonja in Mateja Žökš

 

(Skupno 268 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost