Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

V petek, 14. 9. 2018, smo izvedli športni dan in sicer kros v Fazaneriji, v Murski Soboti,  za vse učence od 1. do 9. razreda.

fotografije

Ob prihodu v šolo vsi učenci počakajo pred šolo in se v spremstvu razrednikov z avtobusi odpeljejo v Mursko Soboto,  malico, ki jo pripeljejo v M. Soboto, opravijo po teku ali v odmoru.

Teki se bodo začeli ob 8.45 uri in sicer po urniku in časovnici izobešeni v zbornici. Učenke in učenci od 1. do 4. razreda tečejo na krajši, učenci in učenke od 5. do 9. razreda pa na daljši razdalji (1000 m).

Za učenke in učence od 6. do 9. razreda bo na teniških igriščih predstavitev tenisa, prav tako po določenem urniku in časovnici.

Vsak učenec mora imeti listek s svojim imenom, priimkov, razredom in oddelkom, ki ga odda ob prihodu v cilj.

Takoj po vsakem končanem teku bo za prve tri podelitev diplom, nato pa, ko se cel razred zbere, pohod za vse razrede iz Murske Sobote, do Osnovne Šole Puconci.

Kosila učenci opravijo po prihodu v šolo. Odhod domov je s prvimi šolskimi avtobusi, ker drugi avtobusi ne bodo vozili.

Še posebej opozarjamo učence, da naj imajo s sabo primerno športno opremo, predvsem športno obutev, ki bo primerna za moker in neraven teren in primerna za daljšo hojo.

Prav tako učence opozarjamo na primerno športno obnašanje in na upoštevanje navodil učiteljev, še posebej pri hoji ob cestišču.

Vsem želimo prijeten športni dan.

Učitelji športa

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost