Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Spoštovani starši.

Vlada RS je sprejela Okvirni načrt sproščanja omejitvenih ukrepov, s katerim od 18. 5. 2020 dalje postopoma odpravlja omejitve na področju šolstva in predšolske vzgoje. V zvezi s tem bo ministrica izdala sklep, ki bo določal, da se:

  • vzgojno-izobraževalno delo za učence 1., 2. in 3. razreda predvidoma od 18. 5. 2020 izvaja v prostorih šole,
  • vzgojno-izobraževalno delo za učence 9. razreda predvidoma od 25. 5. 2020 izvaja v prostorih šole,
  • lahko izvaja dopolnilni pouk ter druge oblike individualne pomoči za učence od 4. do 8. razreda, ki imajo učne težave in težko dosegajo standarde znanja, od 25. 5. 2020 dalje.

V času izvajanja pouka v šoli bomo upoštevali navodila NIJZ in MIZŠ, potrebne so organizacijske, kadrovske in prostorske spremembe in prilagoditve ukrepom v času epidemije Covid 19.

Za šolsko prehrano bo poskrbljeno.

Med najpomembnejše ukrepi NIJZ navaja:

  • v šolo naj prihajajo le zdravi otroci, bolni ostanejo doma,
  • vzdrževati je potrebno primerno razdaljo,
  • vzdrževati je potrebno ustrezno higieno kihanja in kašljanja.

Starši učencev 1., 2. in 3. razreda boste prejeli natančna obvestila in navodila v zvezi s prihodom učencev v šolo, teden kasneje pa še starši devetošolcev in učencev z učnimi težavami.

Spoštovani starši, dragi učenci,

zavedamo se, da je kljub vaši želji po srečanju s sošolci in učitelji ponovni prihod v šolo nekoliko stresen in negotov. Poskrbeli bomo, da boste šolski prag čim lažje prestopili in se v šoli počutili varne. Pri upoštevanju ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije pričakujemo pomoč staršev, ki ste se že izkazali kot naši uspešni podporniki, za kar se vam iskreno zahvaljujemo.

Lepo vas pozdravljamo in ostanite zdravi.

 

PRIPOROČILA ZA PREHOD IZ IZOBRAŽEVANJA NA DALJAVO V IZOBRAŽEVANJE NA ŠOLI OZIROMA V ODDELKU ZA UČENCE 1. TRIADE V OSNOVNI ŠOLI

Higienska priporočila za OS za čas epidemije Covid-19

Izjava staršev

Vprašalnik od 1. do 3. razreda

Opredelitev zdravstvenih omejitev za otroke v času sproščanja ukrepov glede epidemije SARS – 2 – CoV (obisk vrtcev, šolskega pouka)

 

(Skupno 148 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost