Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Dragi učenci in učenke!

Že nekaj časa poteka šolanje na daljavo, ki je za sabo prineslo spremenjen dnevni ritem.

Upamo, da se z nastalo situacijo dobro spopadate, v kolikor pa vas pestijo skrbi, negotovosti, ukrepi izolacije in druge omejitve in vas je strah, imate vprašanja, pomisleke, sva vam na voljo v svetovalni službi šole Ana Malačič in Darja Cigüt, vsak dan od 8.00 do 14.00 ure na telefonski številki 02 545 9 606 ali na elektronskih naslovih: ana.malacic@ospuconci.si in darja.cigut@ospuconci.si.

V Sloveniji imamo na voljo tudi organizacije, ki se jim lahko zaupate.

To so:

Unicef Slovenija
Unicefova telefonska varna točka 031 510 200 deluje vsak dan od 9. do 17. ure  in nudi pomoč pri nadaljnjih korakih pri reševanju stiske. Več informacij  je na voljo na spletni strani www.varnetocke.si.

Tom telefon
Na številki 116 111 deluje vsak dan od 12. do 20. ure, kadar koli tudi prek e-pošte na tom@zpms.si ali v njihovi spletni klepetalnici www.e-tom.si/stopi-v-stik/.

SOS telefon
Številka 080 11 55 je na voljo v primeru kakršne koli oblike nasilja vsak dan od 12. do 22. ure. Več informacij je na voljo na https://drustvo-sos.si/.

TO SEM JAZ
V kolikor potrebuješ nasvet, se počutiš žalostno, jezno, ti gre na jok, se soočaš s spletnim nasiljem, imaš vprašanja glede epidemije koronavirusa …, ti je na voljo spletna stran https://www.tosemjaz.net/.

safe.si
Če se soočaš s spletnim nasiljem ali drugimi zlorabami na svetovnem spletu, ti je na voljo https://safe.si/sredisce-za-pomoc.

(Skupno 211 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost