Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Dragi otroci, učenci, spoštovane sodelavke, sodelavci ter starši!

Letu 2020 počasi zmanjkujejo dnevi. Prav lepo, da se poslavlja. Začelo se bo novo. V upanju, da bo leta 2021 drugače – v upanju, da bo zdravo, v upanju, da bo spet »neko normalno življenje«. Vemo, da moramo naprej in vsem bo pot lažja, če bomo gledali naprej.

Prihajajo praznični dnevi, ki jih namenjamo sebi, svojim najbližjim, prijateljem, znancem. To so trenutki dobrih želja, ki so del našega življenja, tako kot upanje.

Upam, da čutite, da smo živa skupnost, ki se veseli uspehov vseh in nudi oporo ob neuspehih.

Hvaležni in obenem ponosni smo lahko tudi za neponovljive dogodke izpred 30 – ih let.

Dragi otroci, učenci, cenite to, kar imate, bodite srečni v tem kar imate, zaupajte sebi in drugim. Želim vam obilo zdravja, prijateljstva, ljubezni ter ustvarjalnosti, želim vam, da bi verjeli, da se je vsega, česar ste se naučili, bilo vredno naučiti se, tudi če trenutno še ne veste, kako bi to v življenju prišlo prav.

Spoštovane sodelavke, sodelavci: vem, koliko odgovornosti, predanosti in truda vam nalaga vaše delo, ko skrbite za izobraževanje in vzgojo naših otrok in jim poskušate vcepiti šolo za življenje. Vem, da je vse našteto v tem nenavadnem letu še bolj izpostavljeno, življenjske vrednote težje dosegljive.

V prihajajočih dneh vam dragi otroci, učenci, spoštovane sodelavke, sodelavci ter starši, želim polno miru in topline in da bi se vse noči leta, ki prihaja, v lepo jutro spremenile.

Ravnatelj:
Štefan Harkai

 

(Skupno 111 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost