Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

24.11.2023 smo bile z učenkami Bralnega kluba na Slovenskem knjižnem sejmu v Ljubljani.

fotografije

Na izlet v Ljubljano sta z mano šli moji dobri prijateljici. Zelo mi je bilo všeč, ko smo se peljali z vlakom v Ljubljano ter ko smo obiskali knjižni sejem, kjer sem srečala pisatelja Primoža Suhodolčana. Zelo mi je bilo všeč, da smo si lahko knjige ogledali in tudi kupili. Zelo me je razveselil obisk 39. knjižnega sejma v Ljubljani. Zahvaljujem se predvsem knjižničarki Simoni in učiteljici Mihaeli, ki pa na žalost ni mogla z nami na izlet.

Naja Marič, 7. a

Sejem v Ljubljani mi je bilo zelo všeč, saj smo se zelo nasmejali, zabavali ter okusno jedli. Najbolj všeč mi je bilo, da smo se do Ljubljane ter nazaj, do Murske Sobote, peljali z vlakom in smo v Ljubljani poiskali knjižni sejem. Všeč mi je bilo tudi, da sem navigirala našo pot! Ni mi pa bilo ravno všeč, da je bila na sejmu velika gneča.

Asja Bauer, 7. c

Knjižni sejem je bil zelo zabaven. Bilo je toliko zanimivih knjig, da sem se s težkim srcem odločila samo za eno. Vožnja z vlakom v Ljubljano in nazaj je bila sicer zelo dolga, vendar smo jo s pogovorom kar precej skrajšale. Restavracijo je bilo težko najti, ampak na koncu smo jo našle in vse smo bile zadovoljne s hrano. Dan mi je bil zelo všeč.

Isabella Bukvič, 8. b

 

(Skupno 152 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost