Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Gradovi 5.D razreda

Učenci 5. d razreda so pri urah družbe  spoznavali življenje v srednjem veku, zato so pri likovni umetnosti ustvarjali gradove. Pri delu doma so se zelo potrudili, zato je nastalo kar nekaj čudovitih izdelkov. Celotna galerija.

Vabilo na opazovanje zimskega nočnega neba

Vabimo vas na opazovanje zimskega nočnega neba, ki bo potekalo na OŠ Puconci, v petek 21.2.2020, ob 18.30. Orientirali se bomo po nočnem nebu. Spoznavali bomo zimska ozvezdja in asterizme. Skozi teleskop si bomo ogledali planet Venero, Orionovo meglico in druge nebesne objekte. Opazovanje bomo izvedli na asfaltnem igrišču pri OŠ Puconci. Ob slabem, oblačnem vremenu opazovanje odpade. Za informacije glede opazovanja vas bomo obveščali na naši spletni strani.

Prvošolci

2. 9. 2019 smo na našo šolo sprejeli novo generacijo prvošolcev. Nekaj utrinkov iz prvega šolskega dne, si lahko ogledate v spletnem albumu.

Planetarij Odiseja

V okviru tehničnega dneva in v sodelovanju s projektom Popestrimo šola smo v sredo 3. 10. 2018 na Osnovni šoli Puconci gostili planetarij Odiseja. Učenci so imeli možnost spoznavanja različnih vsebin iz astronomije na interaktiven in vizualno privlačen način. Planetarij so si ogledali učenci od 1. do 9. razreda.

Dan srca-tehniški dan

DAN SRCA

V soboto, 29. 9 2018 so se učenci podružnične šole Bodonci udeležili aktivnosti v Radencih ob dnevu srca. Namen je bil nekaj dobrega narediti za svoje srce ob različnih aktivnostih. Naši učenci so se podali na pot do vrelca življenja in degustacijo mineralne vode. Po vrnitvi s pohoda so zavrteli srčno kolo sreče. S turističnim vlakcem so se odpeljali do golf igrišča, kjer so se seznanili z golfom in se preizkusili v udarjanju žogice.

Dopoldan so učenci preživeli v prijetnem vzdušju in nekaj dobrega naredili za svoje srce.

fotografije

 

(Skupno 2.066 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost