Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Spoštovani učenci in starši!

Na podlagi izbirnih predmetov si učenci del predmetnika v zadnjem triletju izberejo po svojih željah, pri tem pa upoštevajo svoja nagnjenja in sposobnosti.

Obisk pouka izbirnih predmetov je obvezen.   Izbirni predmeti se ocenjujejo tako kot ostali s številčnimi ocenami od 1 do 5. Pouku izbirnega predmeta je namenjena ena ura na teden, izjema je le tuji jezik nemščina, ki je na urniku dve uri na teden. Učenec praviloma izbere 2 uri pouka izbirnih predmetov tedensko.

Učenec, ki obiskuje glasbeno šolo z javno veljavnim programom je lahko oproščen obiskovanja IP. Starši po junijskem roku za vpis v glasbeno šolo za naslednje šolsko leto osnovni šoli posredujejo pisno vlogo, ki ji priložijo potrdilo o vpisu otroka v glasbeno šolo.

Učencem in staršem priporočamo, da se za izbirne predmete odločijo po temeljitem premisleku in da učenci izberejo tiste predmete, v katerih so močni in ki jih veselijo.

V pomoč pri odločitvi za izbirni predmet smo vam pripravili predstavitve izbirnih predmetov za šolsko leto 2017/2018 na spletni strani šole Puconci.  Vseh ne bomo mogli izvajati, saj določila MIZŠ predpisujejo število skupin. Tako bomo izvajali le tiste, za katere se bo odločilo zadostno število učencev.

Lep pozdrav!                                                                 Ravnatelj: Štefan Harkai

IZBIRNI PREDMETI

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost