Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

fotografije

V soboto, 6. 10. 2018, bomo izvedli drugi športni dan orientacijo in pohod za vse učenke in učence od četrtega do devetega razreda.

Zjutraj pridete v šolo kot običajno, ko se zbere cel razred si razdelite malico, jo daste v nahrbtnik in jo opravite v prostem času.

Odhod proti Vaneči bo ob 7.50, predviden štart orientacije bo za prve skupine ob 9:30. Štartate po skupinah izmenično po določenem razporedu zato pazite, da bo celotna skupina pravočasno na štartu.

Vsaka skupina prejme karto proge in kontrolni kartonček, ki ga na posameznih točkah preluknjate z luknjačem nameščenim na prizmi. Kartonček preluknjate samo s tisto številko prizme, ki je napisana na vaši karti oz. na vašem kontrolnem kartončku.

Končni vrstni red se določi glede na dosežen čas in glede na pravilnost odgovorov na posameznih točkah. Za vsak nepravilen odgovor prejmete dve minuti pribitka.

Prihodu iz Vaneče bo predvidoma od 12.30 do 13.00, nato pa odhod domov s šolskimi avtobusi, ob 13.00 uri, ker drugi ne bodo vozili.

Za športni dan je potrebna primerna športna oprema, še posebej pa vas opozarjamo na primerno obutev za hojo po neravnem, blatnem in drsečem terenu.

Opozarjamo vas na primerno obnašanje in upoštevanje navodil spremljajočih učiteljev, še posebej pri hoji po cestišču.

(Skupno 131 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost