Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Spoštovani starši, sodelavci!

Delo na daljavo nas je kar precej zasvojilo. Nekdanja vsakodnevna rutina se je spremenila. Namesto odhoda v šolo, tekanja za žogo po igrišču, lovljenja, igranja, druženja, otroci ostajajo doma.

Delo poteka za domačimi stenami, s pomočjo računalnika. Res je, da nam je sodobna tehnologija (računalnik, internet) v tem času omogočila, da z določenimi prilagoditvami, omejitvami lahko izvajamo pouk (na daljavo). Vemo pa tudi, da tako delo ne moremo primerjati z delom v učilnici.

Žal, spoštovani starši, nam trenutna zdravstvena situacija ne omogoča roditeljskih sestankov in govorilnih ur v šolskih prostorih.

Ker je bil v mesecu februarju vedno organiziran izobraževalni roditeljski sestanek, smo se prilagodili nastali situaciji in vas vabimo k ogledu video-izobraževanja Zdravi možgani – zdravi otroci, v katerem se mag. Jani Prgič osredotoča na vpliv nevrotoksinov na razvoj otrok in strategije, s katerimi lahko našim otrokom pomagamo k zdravemu odraščanju. Tema je izjemno aktualna in bistvena za dobro mentalno zdravje naših otrok.

Izseke iz 2-urnega izobraževanja si lahko pogledate na tej povezavi:

Povezava do video-izobraževanja bo odprta do 11. februarja zvečer, da si boste lahko našli čas za ogled.

POVEZAVA

GESLO: Nevrotoksini001V

Vodstvo šole

(Skupno 492 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost