Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Spoštovani starši!

V zadnjih dneh se je na šoli povečalo število okuženih otrok z virusom SARS-CoV-2, ali pa so bili v stiku z okuženo osebo.

Prosimo vas, da se seznanite in upoštevate Navodila osebam, ki so bile izpostavljene okužbi s SARS-CoV-2, ki so dostopna na https://www.nijz.si/sl/izolacija v poglavju Navodila osebam, ki so bile izpostavljene okužbi s SARS-CoV-2.

Prosimo vas, da spremljate zdravstveno stanje svojega otroka. Če se v tem času pojavijo simptomi ali znaki bolezni covid-19 (slabo počutje, prehladni znaki, kašelj, vročina, težko dihanje, glavobol, bolečine v mišicah, izguba vonja ali okusa, bolečine v žrelu …), OSTANITE DOMA in pokličite osebnega ali dežurnega zdravnika, kjer boste prejeli nadaljnja navodila. Zdravnik bo ocenil, ali je potrebna napotitev na vstopno točko zdravstvenega doma za odvzem brisa.

V primeru okužbe vas prosimo, da takoj obvestite razrednika/razredničarko oz. tajništvo šole; telefonska številka: 02/ 545 96 00 ali e-pošta: tanja.horvat@ospuconci.si

Ključne informacije o koronavirusu SARS-CoV-2 so dostopne na naslednji povezavi: https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov.

Z lepimi pozdravi.

Vodstvo šole

(Skupno 222 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost