Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

 

  • “Pokloni čas, polepšaj dan” vseslovenska akcija bo potekala od 29. 9. do 1. 10. 2023, na OŠ Puconci jo bomo posebej izpostavili v prvi triadi, 3. 10. 2023, ko bomo ob dnevu dejavnosti povezali mlajše in starejše pri skupnih aktivnostih v lokalni skupnosti s pridihom kulture in knjige (povabili bomo babice in dedke v šolo).
  • Pokloni čas, polepšaj dan – video

 

  • Kilometri za življenje gre za dobrodelno akcijo v kateri želimo prebivalce Pomurja preko kolesarjenja ozaveščati o pomenu duševnega zdravja in preprečevanja samomora ter jih vzpodbuditi k večji telesni dejavnosti in gibanju. Kilometre zbiramo tudi na Puconskem kolesarskem maratonu. Več o akciji na: Kilometri za življenje | Nijz

 

  • Nove strokovne smernice – vključenost otrok v vrtec/šolo glede na njihovo zdravstveno stanje Sekcija za primarno pediatrijo v okviru Združenja za pediatrijo pri SZD je izdala strokovne smernice, ki se tičejo vključenosti otrok v vrtec/šolo, upoštevaje njihovo zdravstveno stanje. V praksi se namreč opaža, da starši pogosto naprošajo za odobritev začasne zadržanosti od dela zaradi nege otroka iz razloga, ker vrtci/šole pogosto zavračajo vključenost otroka v vzgojno izobraževalno ustanovo že zaradi manjših zdravstvenih težav, tako rekoč že tudi takrat, ko otrok zgolj »smrka« Več o tem na: Nove strokovne smernice – vključenost otrok v vrtec/šolo glede na njihovo  zdravstveno stanje (zdravniskazbornica.si)

 

 

 

(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost