Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Spoštovani starši, skrbniki!

 

Vabimo vas na IZOBRAŽEVALNI RODITELJSKI SESTANEK, ki bo v

četrtek, 15. februarja 2024, ob 16.00,

v jedilnici Osnovne šole Puconci.

 

Predavala bo:

Mojca Stojkovič:

»S FREESTYLE UČENJEM PROTI STRESU IN ŠOLSKIM TEŽAVAM«

 

Verjetno se vsi starši, ki imamo šolske otroke, srečujemo s problemom, da otroci v šoli določene snovi ne marajo, jim gre težko, je ne razumejo ali pa se jim jo enostavne ne da učiti … Vse to povzroča stres tako pri otrocih kot pri starših in neizogibne težave v šolskih klopeh.

VABILO

Nekaj besed o predavateljici:

Mojca Sto, razvojni vodja Freestyle učenja, je prof. razrednega pouka, s specializacijo poučevanja angleščine za začetnike ter metode ustvarjalnega giba, izkušena plesna učiteljica ter uspešna ezoterična terapevtka (CDK Ljubljana), ki uvaja sprostitve in učenje v Alfa stanju. S svojo pozitivnostjo in razigranostjo že dvajset let uspešno motivira mladostnike pri učenju katerekoli učne snovi in v vsakemu prižge iskrico pomembnosti.

 

Je inovatorka novih učnih metod za mladostnike (KAKO se učiti?). Njen moto je lažje poučevanje učencev vseh starosti preko zabave in smeha ter vzpostavitev ključa zapomnitve, s katerim nove besede in definicije shranimo v dolgoročni spomin. Z veseljem dela z učenci, ki imajo učne težave (otroci s posebnimi potrebami-disleksija, ADHD), saj v njih prebuja skrite potenciale, ki so velikokrat spregledani. 

 

Njeno poslanstvo je povezovanje roditeljev in njihovih otrok preko učnih tehnik.

 

Prijazno vabljeni!

 

INDIVIDUALNE GOVORILNE URE ta dan odpadejo, razen v primerih, če se boste z razrednikom/razredničarko predhodno dogovorili.

 

Ravnatelj:
Štefan Harkai

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 2)
Dostopnost