Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Podrobnosti dogodka


V sredo, 14. 09. 2016, bomo izvedli športni dan in sicer kros v Fazaneriji, v Murski Soboti,  za vse učence od 1. do 9. razreda.

Prihod v šolo kot običajno.

Ob prihodu v šolo, učenci od 1. do 5. razreda počakajo pred šolo in se v spremstvu učiteljic z avtobusi odpeljejo v Mursko Soboto,  malico, ki jo pripeljejo v M. Soboto, opravijo po teku.

Učenci od 6. do 9. razreda po prihodu v šolo najprej opravijo malico ali pa jo dajo v nahrbtnik in jo lahko opravijo tudi pozneje. Za učence predmetne stopnje bodo avtobusi odpeljali predvidoma ob 8.30 uri.

Teki se bodo začeli ob 9.00 uri, najprej učenci in učenke od 1. do 4. razreda, ki tečejo na krajši progi in nato še učenci in učenke od 5. do 9. razreda na 1000m.

Vsak učenec mora imeti listek s svojim imenom, priimkov, razredom in oddelkom, ki ga odda ob prihodu v cilj.

Takoj po vsakem končanem teku bo za prve tri podelitev diplom, nato pa, ko se cel razred zbere, pohod iz Murske Sobote, do Osnovne Šole Puconci.

Kosila učenci opravijo po prihodu v šolo. Odhod domov je s prvimi šolskimi avtobusi, ker drugi avtobusi ne bodo vozili.

Še posebej opozorimo učence, da naj imajo s sabo primerno športno opremo, predvsem športno obutev, ki bo primerna za moker in neraven teren in primerna za daljšo hojo.

Prav tako učence opozorimo na primerno športno obnašanje in na upoštevanje navodil učiteljev, še posebej pri hoji ob cestišču.

Vsem želimo prijeten športni dan.

Učitelji športa

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost