POPESTRIMO ŠOLO

2016 - 2021 DomovOŠ Puconci

Simbioza šola – Računalniške delavnice

SimbiozaŠola-logo

V okviru vse slovenskega projekta Simbioza šola in projekta Popestrimo šolo vas dedke in babice vabimo, da se s svojimi vnuki (starejšimi od 11let) udeležite brezplačnih delavnic računalništva. Vnuki boste svojim dedkom in babicam pomagali osvojiti osnovne veščine znanj računalništva ter spleta. Stari starši se lahko prijavite tudi samostojno. PRIJAVE.

Za vas pripravljamo tri delavnice:

  1. RAČUNALNIK, MOJ PRIJATELJ TER ZAPISUJ IN OBLIKUJ
    • torek 21. 2. 2017 ob 9.00
  2. KLIK V SVET
    • sreda 22. 2. 2017 ob 9.00
  3. BREZ ELEKTRONSKE POŠTE NE GRE
    • četrtek 23. 2. 2017 ob 9.00
Read More

Naravoslovna ekskurzija v Maribor

V okviru projekta Popestrimo šolo smo se v četrtek 26.1.2016 z učenci 8. in 9. razredov, ki se udejstvujejo na področju naravoslovja, odpravili v Maribor. Obiskali smo Center eksperimentov, kjer so nam demonstrirali številne zanimive poskuse. Še posebej so bili zanimivi poskusi z elektrike, kjer smo v živo doživeli delovanje Tesline tuljave, ki je omogočila brezžični vklop žarnice, ne da bi ta bila kakorkoli vključena ali povezana s tuljavo. Zatem smo obiskali Fakulteto za naravoslovje in matematiko, kjer so se učenci udeležili pripravljenih delavnicam.

Prikaz delovanja Tesline tuljave in plazemske svetilke

Read More

POPESTRIMO ŠOLO

Osnovna šola Puconci se je prijavila na javni razpis za izbor operacij Popestrimo šolo za obdobje 2016 – 2021, kjer je bila tudi izbrana. Na šoli smo izbrali tudi kandidata, ki bo izvajal dejavnosti v okviru projekta, to je učitelj Gregor Nemec.

V zvezi s tem se bodo začele izvajati različne dejavnosti, zato vabim učence, da se jih udeležite.

RS-MIZŠ_logo logotip_sole EU_eSocialniSklad_logo
Read More

Ura Kode

codeCombat_logoDragi učenci! Vabimo vas na računalniško delavnico »Ura kode«, ki bo v četrtek 8.12.2016 ob 15.00 uri v računalniški učilnici.

Read More

Ustvarjamo za bazar

DSC_0005-nCutSmall2O70

Dragi učenci! Vabimo vas na ustvarjalno delavnico »USTVARJAMO ZA BAZAR«, ki bo v Četrtek 24.11.2016 ob 15.00  v učilnici 1 (4.A).

Read More

Predstavitev projekta

Osnovna šola Puconci se je prijavila na javni razpis za izbor operacij Popestrimo šolo za obdobje 2016 – 2021, kjer je bila tudi izbrana. Na šoli smo izbrali tudi kandidata, ki bo izvajal dejavnosti v okviru projekta, to je učitelj Gregor Nemec. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Novice in obvestila

Zbirka vseh prispevkov strani Popestrimo šolo.

RS-MIZŠ_logologotip_soleEU_eSocialniSklad_logo