POPESTRIMO ŠOLO

2016 - 2021 DomovOŠ Puconci

Vabilo na gledališko predstavo CIRKUS KUSKUS ALI PRAV POSEBEN ROJSTNI DAN

(Skupno 15 obiskov, današnjih obiskov 1)
Read More

Nagradna ekskurzija – Tehniški muzej Bistra in Živalski vrt Ljubljana

V organizaciji družbe SODO d. o. o. so si učenci Osnovne šole Puconci, ki so zmagali v nagradnem natečaju »Uresničujmo, z energijo varčujmo! « s pripravo kratkega filma Izklopi dolgčas – vklopi svoj vir energije, 12. 6. 2019 udeležili Elektro delavnice in ogledali demonstracijo poskusov Nikola Tesla v Tehniškem muzeju Bistra. Natečaj je že peto leto zapored organiziral distribucijski operater električne energije SODO d. o. o. Dodatno so si, v okviru projekta POŠ, učenci še ogledali živalski vrt v Ljubljani. Družbi sodo se za izkušnje na delavnicah in odlično organizirani ekskurziji iskreno zahvaljujemo. Utrinke naših doživetij si lahko ogledate v fotoalbumu.

(Skupno 43 obiskov, današnjih obiskov 1)
Read More

Razstava likovnih del in projekcija animacij NIP (LUM)

V četrtek 6. 6. 2019 so učenke neobveznega izbirnega predmeta Likovna umetnost staršem in ostalim prisotnim v besedi in sliki predstavile celoletno delo. V albumu si lahko ogledate utrinke srečanja ter projekcijo vseh animacij. Vabljeni na ogled likovnih del v spodnjem hodniku.

 

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)
Read More

Obisk paviljona Expano

Učenci Izbirnega predmeta Turistična vzgoja ter sodelujoči na državnem festivalu Turizmu pomaga lastna glava, so v okviru POŠ obiskali Paviljon EXPO, ki se nahaja ob Soboškem jezeru.

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 1)
Read More

1. mesto na natečaju Čebela s kratkim filmom Čebelica Daša

Učenke 7. razreda so ustvarile kratek film o razvoju in življenju čebel, z naslovom Čebelica Daša. Film smo poslali na mednarodni Likovno-literarni in filmski natečaj z naslovom Čebela/Bee, ki ga je priredila Srednja ekonomska šola in gimnazija Maribor. Na natečaju smo za film (osnovna šola) dosegli odlično 1. mesto. V petek 17. 5. 2019 smo se udeležili razglasitve rezultatov.

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
Read More

Dan odprtih vrat slovenskih čebelarjev

Z učenci čebelarskega krožka smo se udeležili Dneva odprtih vrat slovenskih čebelarjev, ki ga je organiziralo Čebelarsko društvo Puconci in je potekalo na domačiji Smodiš v Šalamencih. Učenci so spoznali vzorno urejen čebelnjak in prostore za delo s čebeljimi pridelki.

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)
Read More

Predstavitev projekta

Osnovna šola Puconci se je prijavila na javni razpis za izbor operacij Popestrimo šolo za obdobje 2016 – 2021, kjer je bila tudi izbrana. Na šoli smo izbrali tudi kandidata, ki bo izvajal dejavnosti v okviru projekta, to je učitelj Gregor Nemec. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Novice in obvestila

Zbirka vseh prispevkov strani Popestrimo šolo.

Predloge in Gradiva

Na naslednji spletni strani učenci najdejo predloge in gradiva, ki jih bodo potrebovali pri delavnicah popestrimo šolo. 

RS-MIZŠ_logologotip_soleEU_eSocialniSklad_logo
(Skupno 189 obiskov, današnjih obiskov 1)