POPESTRIMO ŠOLO

2016 - 2021 DomovOŠ Puconci

Prijave na Kopanje in druženje ob bazenu niso več mogoče!

Obveščamo vas, da prijave na Kopanje in druženje ob bazenu niso več mogoče, zaradi izpolnjenega maksimalnega števila mest. Za prijavo na ostale poletno počitniške dejavnosti so učenci še vedno vljudno vabljeni.

Hvala za razumevanje.

Izvajalec programa Popestrimo šolo

Gregor Nemec

Read More

Poletno počitniške dejavnosti POŠ

V okviru projekta popestrimo šolo vabimo učence, da se nam pridružijo pri zanimivem počitniškem dogajanju. Vse dodane informacije učenci najdejo v PRIJAVNICI. Učenci prijavnice vrnejo do 23. 6. ali jih starši prijavijo preko telefona v tajništvu (025459600) ali na e-mail (gregor.nemec@ospuconci.si). Za prijavo upoštevajte roke, ki so navedeni ob dejavnosti.

Astronomska opazovanja | ponedeljek 26. junij ob 22.00 | Igrišče pred OŠ Puconci

V okviru mednarodnega tabora na OŠ Puconci pripravljamo Astronomska opazovanja, vabimo vas, da se nam pridružite in si ogledate poletno nočno nebo skozi novi šolski teleskop. Spremljajte šolsko spletno stran ( www.ospuconci.si ) zaradi morebitnih sprememb termina opazovanja zaradi vremena.

Pohod po Gračkih zgodovinskih poteh | torek 4. julij od 08.30 do 12.30 | Grad na Goričkem | Učenci od 4. razreda naprej | Rok prijave: 3. 7. 2017

Projekt popestrimo šolo na OŠ Grad nas je povabil, da se pridružimo zanimivemu pohodu na katerem bomo obiskali grad, cerkev, kripto in kužno znamenje. Spoznali bomo zgodovino kraja, legende in življenje v gradu v preteklosti.

Delavnica Scratch in Lego WeDO | četrtek 6. julij od 09.00 do 12.00 | Računalniška učilnica na OŠ Puconci | Učenci od 3. do 6. razreda. | Rok prijave: 5.7. 2017

Na delavnici se nam bodo pridružili tudi učenci OŠ Grad. Ob druženju bomo spoznavali osnove programiranja in sestavljanja robotov Lego WeDO.

V NADALJEVANJU NAJDETE ŠE AVGUSTOVSKE DELAVNICE 

Read More

Nagradna pustolovska ekskurzija

Učence, ki so celo leto sodelovali in se udejstvovali pri dejavnostih Gledališko lutkovno likovnega projekta, Turističnem krožku in kvizu Krajinskega parka goričko, smo povabili na nagradno pustolovsko ekskurzijo. Pot nas je vodila v Dobrovnik kjer smo si ogledali Tropski vrt, zatem smo zavili na Bukovniško jezero, kjer smo se sprostili v Pustolovskem parku. Nekaj utrinkov ekskurzije najdete na spodnjih slikah in v albumu.

Učenci OŠ Puconci v Tropskem vrtu v Dobrovniku

Read More

Vabilo na predstavo

V torek, 6.6.2017 si bodo učenci od 7. do 9. razreda v kulturni dvorani Puconci, ob 13.30, ogledali gledališko predstavo Nočna mora. Predstavo bomo ponovili v popoldanskem času ob 17.30 na isti lokaciji. 

Read More

Ekskurzija Grad – Korenika

V okviru projekta Popestrimo šolo smo z učenci obiskali Grad na Goričkem, ter eko – kmetije Korenika.  Učenci so raziskovali grad in njegovo okolico. Na eko – kmetiji so spoznali njihovo dejavnost ter so se preizkusili v peki pirinih rogljičkov. Več utrinkov z obiska najdete v albumu.

 

Read More

Izdelovanje latern

V okviru projekta Popestrimo šolo smo pred prvim majem izdelovali laterne in se pridružili pohodu, ki ga prireja KTD Puconci. Nekaj utrinkov z delavnice  je na spodnjih slikah.

Read More

Predstavitev projekta

Osnovna šola Puconci se je prijavila na javni razpis za izbor operacij Popestrimo šolo za obdobje 2016 – 2021, kjer je bila tudi izbrana. Na šoli smo izbrali tudi kandidata, ki bo izvajal dejavnosti v okviru projekta, to je učitelj Gregor Nemec. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Novice in obvestila

Zbirka vseh prispevkov strani Popestrimo šolo.

Predloge in Gradiva

Na naslednji spletni strani učenci najdejo predloge in gradiva, ki jih bodo potrebovali pri delavnicah popestrimo šolo. 

RS-MIZŠ_logologotip_soleEU_eSocialniSklad_logo