Skoči na glavno vsebino
+(386)2 545 96 00 ospuconci@ospuconci.si

Raziskovalne naloge

2022

Z GORENŠČICO PO KAPLJO ZDRAVILNIH UČINKOV – turistična naloga za 36. državni festival Turizmu pomaga lastna glava

S člani turističnega podmladka smo se prijavili na 36. državni festival Turizmu pomaga lastna glava, ki ga pripravlja Turistična zveza Slovenije v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za šolstvo. Tema letošnjega festivala je Voda in zdravilni turizem. Sodelovanje na festivalu vključuje izdelavo turistične naloge in predstavitev turističnega proizvoda na turistični tržnici.  

Turistična naloga OŠ Puconci – Z GORENŠČICO PO KAPLJO ZDRAVILNIH UČINKOV

2021

Gurmanska podeželska doživetja – turistična naloga za 35. državni festival Turizmu pomaga lastna glava

Na letošnji 35. državni festival Turizmu pomaga lastna glava, ki je razpisan na temo Moj kraj moj »chef«, smo prijavili turistični proizvod »Gurmanska podeželska doživetja«.

Za program in izvedbo turističnega proizvoda so se člani turističnega podmladka odločili na podlagi naravnih in kulturnih značilnosti lokalnega območja. To leto je bilo raziskovanje še posebej polno izzivov, saj smo del oblikovanja turističnega proizvoda, zaradi epidemioloških razmer in pouka na daljavo, opravili s pomočjo videokonferenc. Turistično ponudbo zaokroži gurmanski spominek v novi preobleki, ki ga je oblikovala znana slovenska kuharska blogerka. Odkrili jo boste sami, ko boste prebrali  raziskovalno nalogo.  

Učenci turističnega podmladka OŠ Puconci z mentorji.

Raziskovalna naloga: ROŠ PUCONCI_GURMANSKA PODEŽELSKA DOŽIVETJA

(Skupno 335 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost